maj, 2022

Kl: 12:30-15:00
Pris: 20:-/person

Schablonmåleri

På familjesöndagen den 15 maj trycker vi schabloner.
Med inspiration från hur Dalmålarna använt schablontryck provar vi på att trycka mönster och bilder med schabloner. Vi skär ut egna schabloner i papper och trycker våra egna kompositioner.
Välkommen till Dalarnas museum och låt din kreativitet blomma!

Begränsat antal platser, förbokning krävs till: bokning@dalarnasmuseum.se

Rekommenderad ålder från 5 år och uppåt. Barn måste ha med sig ansvarig vuxen. Håll utkik på hemsidan och i sociala medier för eventuella ändringar i programmet.
Under vårens familjesöndagar jobbar vi med teman som hämtar inspiration ur våra samlingar och utställningar. Programmen börjar med visning av någon i våra utställningar, därefter arbetar barn och vuxna tillsammans i vår verkstad med kreativt skapande, och experimenterar med olika material och tekniker.

Välkommen till några timmars kreativt skapande för hela familjen! Fyra söndagar i vår, med visning och verkstad: • 13 mars • 10 april • 15 maj • 5 juni •

(Söndag) 12:30