juni, 2022

08jun12:00”För vilja, det tror jag nog att jag har” Selma Lagerlöf och demokratinLunchvisning. Förbokning

Kl 12:00
Dalarnas museum
Visas av Marina Andersson

Vad gör man om man föds i 1800-talets Värmland i en familj som blir allt fattigare? Om man drömmer om att bli författare, medan alla andra tycker att man borde gifta sig? Kanske som Selma Lagerlöf: packar sin kappsäck, skaffar en utbildning och jobbar häcken av sig. Lyssna till berättelsen om värmlandstösen som skrev böcker, fick nobelpris, valdes in i svenska akademien, och blev världsberömd. Och som grädde på moset flyttade till Falun.

95:-/person. Visningen tar ca en timme. Begränsat antal platser, endast förbokning till bokning@dalarnasmuseum.se
Vi följer FHMs rekommendationer, och ändringar kan ske med kort varsel. Håll dig uppdaterad på vår hemsida och i sociala medier.

(Onsdag) 12:00