september, 2022

13sepAll Dayselma lagerlöf från nås till jerusalemSenioruniversitetet

Datum: 13 september
Tid: kl 14:00 – 15:30
Föreläsare: Marina Andersson antikvarie och hembygdskonsulent vid Dalarnas museum.

Följ med Selma Lagerlöf på hennes resa från Nås till Jerusalem, följ med på en färd som sträckte sig från Sverige till det heliga landet för att utmynna i ett av Selma Lagerlöfs främsta verk: Jerusalem.

Guidning av Selma Lagerlöfs arbetsrum

Föreläsningen följs upp med en studiecirkel, 3 tillfällen, med start onsdag 21 september kl 13.30-14.45

Anmälan, avgifter och övrig info via hemsidan, senioruniversitetet.dalarna@folkuniversitetet.se alt Senioruniversitetets exp 023-178 49, tisdagar kl 10.00-12.00.

Föreläsningen presenteras av Senioruniversitetet Dalarna, i samverkan med Dalarnas museum och Folkuniversitetet Dalarna.

Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla.

Varmt välkommen!