maj, 2022

Tisdag 10 maj
Kl 14:00-15:00
Dalarnas museum, hörsalen

Om valförberedelserna inför valet 2022- Vad händer i valförberedelserna inför riksdag, kommun-och regionvalen 2022?

Under föreläsningen behandlas frågor om vad som står högst på agendan, vilka nya samhällsutmaningar man står inför och hur man arbetar med att öka valdeltagandet i socio-ekonomiskt utsatta områden. Ta chansen att få en inblick i den viktiga processen att genomföra demokratiska och säkra val!

Föreläsare: Ellen Gräfnings, stadsjurist och projektledare för valen 2022 i Falu kommun.

Föreläsningen presenteras av Senioruniversitetet Dalarna, i samverkan med Dalarnas museum och Folkuniversitetet Dalarna.
Föreläsningen är gratis och öppen för alla.
Programmet kan komma att ändras med kort varsel, så håll koll här eller på Senioruniversitetets webbsida: https://www.folkuniversitetet.se/…/forelasningar…/
Varmt välkommen!

(Tisdag) 14:00