november, 2022

Datum: 27 november
Tid: kl 15:30

Föreläsare: May Lindholm och Maria Koolen Hellman

Kom till hörsalen på Dalarnas museum eller följ live via youtube (länk kommer närmare aktuellt datum).

Sommaren 2022 ligger fokus på Dalarnas kyrkor och det rumsliga i konsten under Västerås stifts återkommande konsttriennal Sjätte sinnet. Sex skulptörer har lyhört tagit sig an var sin kyrka från Storsäterns kapell vid fjällets fot till Torsångs kyrka vid älvens kant. Hör berättelsen om detta. med konstnärerna May Lindholm och Maria Koolen Hellmin

Samarrangemang mellan Dalarnas Konstförening, Konstfrämjandet och Region Dalarna.

Högt och lågt är en hybridföreläsningsserie i samarbete med hembygdsförbundet.
Här bjuds på alla möjliga ämnen, allt mellan högt och lågt. Föreläsningarna kan du se både på plats i hörsalen på Dalarnas museum, och digitalt streamat via youtube. Länk hittar du på här och i evenemangen på Facebook närmare aktuellt datum.

All Day (Söndag)