Besök oss när du vill

Från den 15 juli öppnar Dalarnas museum i Falun som vanligt igen.
Vi har fri entré och våra öppettider är tisdag-söndag kl 11-17.

Välkommen in till kulturhistoria, konstverk och föremål med Dalarna i fokus. Förutom de fasta utställningarna bjuds det på två spännande tillfälliga utställningar i sommar. Vår egen utställning om Gustav Vasa ”Sanning, myt, legend – Gustav Vasas äventyr i Dalarna” i entréhallen och i konsthallen finns ”Att söka sin väg- Konstnärsvännerna Ottilia Adelborg och Hilma af Klint”.
Läs mer om utställningarna.

Dalarnas museum följer noga de riktlinjer och rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten. Att besöka museet ska både vara och kännas säkert.
Här kan du läsa mer om vilka anpassningar som har gjorts.

Våra digitala kanaler, facebook, instagram och hemsidan kan du såklart besöka dygnet runt.

Vi är otroligt glada att kunna välkomna besökare till våra fysiska utställningar igen, sägerChrister Björklund, museichef på Dalarnas museum. Även om allt inte är riktigt som vanligt än, så känns det roligt att äntligen kunna öppna. Vi ser fram emot att återigen ha liv och rörelse i våra utställningar

Dalarnas museum tipsar!

Dalarnas museum är en del av Kulturresan.
Är du intresserad av att besöka fler av Dalarnas kulturhistoriska besöksmål? Köp kulturpasset som är fyllt med förmånliga erbjudanden!
Kulturresan